Søsters nye køkken

Skærmbillede 2014-06-15 kl. 01.20.44Hold op det er længe siden… Sidste indlæg blev lavet i marts, bum. Nu er det juni, og hvad er der så sket siden sidst? En hel masse faktisk. Bare ikke lige i køkkenet, for jeg har haft rigtig rigtig travlt med en hel masse andre ting.

Først og fremmest har der været mit studie. Det sidste semester har jeg læst på journalisthøjskolen, og selvom det til tider var hårdt, så er det nok noget af det bedste, jeg nogensinde har oplevet. Jeg har virkelig lært meget. Nu venter den afsluttende eksamen på torsdag, inden jeg officielt kan kalde mig bachelor i Medievidenskab med tilvalg i mundtlig retorik og journalistisk formidling.

I marts udgav jeg mit andet magasin som co-chefredaktør på SAMSON. Det krævede også en hel del tid og energi, men det var det hele værd. Hold op hvor var jeg stolt af alle mine dygtige skribenter, da jeg endelig stod med det færdige magasin i hånden. Det er den vildeste følelse og en lille drøm der går i opfyldelse hver gang det hele lykkes.

Skærmbillede 2014-06-15 kl. 01.31.09Du kan læse Mediemagasinet SAMSON kvit og frit ved at klikke på linket herover. På side 14 kan du læse min artikel om Anders og Mette, som mødte hinanden via Snapchat og blev kærester.

Skærmbillede 2014-06-15 kl. 01.20.58Og sidst men ikke mindst, så har kæresten og jeg endelig fundet det sted, som bliver vores første fælles hjem. En lille 2’er på skønne Trøjborg i Aarhus. Køkkenet er på nogle punkter lidt mindre end det gamle (læs 2 kogeplader og en kombiovn), men heldigvis er det ikke størrelsen det kommer an på, og jeg er sikker på, at jeg nok skal få kreeret en masse nye lækkerier i vores nye lejlighed. 🙂

Så for lige at opsummere det hele til sidst:

Der er sket en hulans masse de sidste par måneder, men jeg er nu officielt tilbage i blogland. Jeg ved ikke helt hvilken retning Søsters Køkken kommer til at tage, men lad os se hvad der sker i de næste par måneder. Jeg glæder mig ihvertfald rigtig rigtig meget til at flytte ind i mit nye køkken. 😉

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Søsters nye køkken

  1. Hvor er det altså bare skønt at høre fra dig igen! Jeg glæder mig så meget til at følge dig fra det nye køkken. 🙂
    Men det lyder sørme også til, at du har haft gang i en masse spændende ting, siden vi sidst hørte fra dig. Det lyder alligevel til at du er fyldt op med energi og godt humør – rart rart rart!

    Held og lykke med den sidste bid af bacheloren.

    Kh. Betina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s