Spis London: The Breakfast Club

Mens jeg var i London, fik jeg en ide – jeg vil lave en side her på bloggen, hvor jeg vil samle alle mine gode tips til lækre spisesteder jeg kender. Jeg leder altid selv efter tips til lækre spisesteder, så hvorfor ikke samle dem alle et sted, så det bliver lettere for os alle sammen, når vi er i en ny by, og skal have lækker mad?! Det er blevet til siden “Spis Verden” – (øverst til højre i menuen), hvor I med tiden vil kunne klikke jer ind på en række af de byer jeg har været i/kommer til at besøge og se byernes bedste menuer – smart hva?! Og hvis I selv har et mega godt tip til et lækkert spisested i jeres by, som man bare SKAL prøve, så del gerne tippet her på siden. 😉

2014-01-19 10.21.40

Og så til det første “Spis”-indlæg nogensinde. Det er naturligvis fra London, hvor jeg lige har været på ferie hos min dejlige søster. En af de første dage tog vi på The Breakfast Club ude i nærheden af Brick Lane, men morgenmadsklubben har også restauranter flere andre steder i London. Min søster og jeg ankom til The Breakfast Club cirka klokken tyve minutter over 10 en søndag morgen. Vi fik hurtigt anvist et bord og gik i gang med at bestille. Ti minutter senere var der kæmpe kø for at få et bord, så jeg kan kun anbefale at man besøger morgenmadsklubben nogenlunde tideligt – de havde travlt. Alligevel gik det hurtigt med at bestille og få maden serveret. Det var dejligt.

Menuen på The Breakfast Club er ret omfattende og samtidig også ret klassisk med masser af engelske og amerikanske morgenmadsretter. Min søster og jeg valgte at gå all in på retten “The All American”. Og jeg kan godt sige jer at det var noget af et bjerg af mad vi fik serveret! 4 pandekager med sirup, spejlæg (lavet af 2 æg), hjemmelavede stegte kartofler og bacon. Det var lidt som at være med i et afsnit af Man vs. Food.

I forhold til pris så kostede hele herligheden på tallerkenen 10 pund, og så cirka 3 pund for drikkevarerne. Lidt til den dyre side for morgenmad måske, men med alt det mad vi fik var det mere end rimeligt. Maden smagte dejligt, vi blev virkelig mætte, og vi behøvede faktisk ikke spise igen før til aften.

Jeg vil klart anbefale alle, som ikke er super hooked på den traditionelle engelske morgenmad, at slå et smut forbi morgenmadsklubben, som du kan finde flere forskellige steder i London.

DMJX3_web-1024x682Søsterliv: På journalisthøjskolen

Bloggen har været ret stille, siden jeg kom hjem fra London. Der har været fuld knald på i det virkelige liv på mit studiejob, på magasinet jeg er chefredaktør for (vi udkommer lige om lidt – link følger), og så er jeg startet på tilvalg på journalisthøjskolen. Det har været hektisk og fantastisk på en gang. Jeg er virkelig havnet på min rette hylde, men det tager alligevel lige lidt tid at finde sig til rette derfor tavsheden. 🙂 Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om det hele, og vise jer nogle af de mange seje projekter, jeg går og arbejder med lige nu. Men det må blive en anden aften. Nu kalder lektierne. 🙂

Advertisements

One thought on “Spis London: The Breakfast Club

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s