Ny header, bachelorliv og nye kokkerier i Søsterkøkkenet.

skh13Jeg har været væk alt for længe. Bloggen har været stille, og jeg har været travlt optaget med min bacheloropgave, med alt hvad det indbefatter af teori der skulle læses, afsnit der skulle skrives og kommaer der skulle sættes. Selv min læsegruppes kageordning løb ud i sandet til sidst på grund af tidspres. Det er med andre ord vældig længe siden, at jeg har været i køkkenet og afprøve nye opskrifter. Men alt det ændrer sig nu. Imorgen holder jeg julekage-bagedag med min bedste veninde Annette, og i ugen efter holder jeg fødselsdagstema på bloggen i anledning af min fødselsdag d. 20. december. Og så er der jo også lige Gymbags madchallenge #2, som Stinna har været så sød at spørge, om jeg ikke vil være med igen. Derfor kan du allerede nu begynde at glæde dig til opskrifterne på:

 • Annettes faboules vaniljekranse
 • Nemme syndige havregrynskugler
 • Mors fødselsdagsboller
 • Hindbærsnittekagekone
 • Mit biddrag til Gymbags madchallenge

Ikke dårligt hva? Her til sidst får I også lige et lille instaindblik i, hvad tiden med bachelor ellers har budt på.

jul1

 • Lidt julerier skal der være plads til – også når man skriver opgave, så jeg tændte kalenderlys og pyntede mit “damekontor” op til jul.

jul2

 

 • Når ikke jeg skrev opgave, havde jeg travlt med at lede efter ny lejlighed på boligportalen. Nogen der kender nogen, der har en ledig 2-værelses i Aarhus? Lidt overspringshandlinger er det også blevet til, og jeg har blandt andet drømt om Viktor & Rolfs Flowerbombparfume i limited edition udgaven. Den er jo så fiiiiiin, og dufter så godt.

jul3

 • Dagen før jeg skulle aflevere bacheloropgave forkælede min Nisse mig med mit yndlingsslik – Jelly Beans. Og så var der ellers slutspurgt med min bacheloropgave, som handlede om kommerciel blogging på Bloggers Delight.

… Og så har jeg jo også lavet en ny header til bloggen i dag. Jeg håber I kan lide den. 🙂

Advertisements

8 thoughts on “Ny header, bachelorliv og nye kokkerier i Søsterkøkkenet.

   • Haha det er bare i orden søde Maya. Og tusind tak. Det jeg skrev til Anna, gælder selvfølgelig også dig! ❤

  • Tusind tak søde. Hvor er det sødt af dig at skrive. 🙂 Ih føler helt at jeg har været væk, og er kommet tilbage til gamle venner. Dejligt at skrive med dig igen. Jeg håber at du har det godt. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s