Chefredaktricens søde pandekager + læs mit magasin

Skærmbillede 2013-10-24 kl. 21.34.45Den 1. maj i år overtog jeg officielt stolen som chefredaktør på Mediemagasinet SAMSON sammen med 2 søde piger. I dag – 6 måneder senere – er det første magasin med os ved roret på gaden. Hold kæft jeg er stolt og glad. Magasinet er gratis tilgængeligt online, og i kan derfor finde det nede under søstertippet. Inde i bladet finder i blandt andet mit interview med seje Danica fra fra bloggen Fit 4 Livin’, som jeg var ude at interviewe i sommer, hvor vi snakkede om sundhedspres på sociale medier. I bladet finder i også en masse andre spændende artikler om alt lige fra hashtags til boligprogrammer og noget om hvordan det er at arbejde på radioprogrammet Mennesker og Medier på P1.

Der er således masser af guf til øjnene og hjernen, så jeg tænkte at jeg også hellere måtte sørge for lidt godt til ganen og maven. Derfor får i opskriften på mine yndlings søde pandekager, som både indeholder hvedemel, sukker og alt det andet frække. Vi må godt, det her er en festdag! Her får du opskriften: 😉

Ingredienser (ca. 15 stk)

 • 3 æg
 • 5 dl mælk
 • 300 g hvedemel
 • 2 spsk sukker
 • 1 knivspids salt
 • Evt. revet appelsinskal

Fremgangsmåde:

 1. Slå æggene ud i en skål, og bland dem med mælk
 2. Tilsæt hvedemel, sukker og salt og pisk det hele godt sammen til der ikke er nogle klumper. Bland eventuelt lidt revet appelsinskal i.
 3. Tænd en pande på middelvarme og steg pandekagerne i en lille smule fedtstof. Skal der være fest, så lad der være fest og steg dem i smør – mums!
 4. Server dem lune med is, flødeskum, frisk frugt, agavehonning, nødder, bær og andre lækkerier. 😉
redaktører kopi

De stolte redaktøser. Fra venstre er det Anne, Nete og jeg. Billedet er taget af vores seje fotograf Katrine Sterup.

Søstertip: Læs mit magasin gratis! 😀

 • Som lovet kan du herunder læse Mediemagasinet gratis i e-readeren ISUU. Min artikel finder i på side 6-7, men husk også at læse alle de andre spændende artikler. Bladet bliver lavet af frivillige studerende på medie og kommunikationsuddannelser i Danmark. Du kan læse mere om SAMSON HER, og finde mine tidligere artikler for magasinet HER. God fornøjelse med magasinet, jeg håber i kan lide det!
Skærmbillede 2013-11-01 kl. 08.57.20

Klik på billedet eller HER for at læse magasinet. 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Chefredaktricens søde pandekager + læs mit magasin

  • Hej Michelle. Tusind tak, hvor er det sødt af dig at du kan lide magasinet. Hvis du kan lide min blog må du naturligvis gerne anbefale den. God lørdag til dig. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s