Sprøde krydrede kyllingelår

971968_10201755468348140_564463349_n

Som min kæreste var så flink at påpege, så var der gået lidt, morgenmad / sund snack / bær-på-tusind-måder i den herinde. Derfor vil jeg den kommende uges tid bestræbe mig på at diske op med retter, som er mere oplagte til frokost og aftensmad. Den første opskrift er på disse skønne sprøde krydrede kyllingelår. Lårerne er blandt andet krydret med Philadelphia mild chili, men er du ikke så meget til det stærke, kan du bare vælge en af Philadelphias mange andre varianter. Lårerne er både lækre til aftensmad med en gang salat eller squashspaghetti til, eller til frokost som et frisk pift til madpakken. Her er opskriften:

Ingredienser til 4:

  • 4 hele kyllingelår eller 8 små.
  • 100 g Philadelphia mild chilli
  • Grilkrydderi
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Løsn forsigtigt skindet på kyllingelårerne med 2 fingre, og fordel Philadelphia under skindet med en ske.
  2. Put kyllingelårerne i en bradepande med bagepapir og krydr dem. Jeg brugte salt, peber og grilkrydderi.
  3. Bag kyllingelårerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 40 minutter.

Søstertip: Sprøde lår.

  • Har du svært ved at få lårerne sprøde? Det er intet problem. Tricket er at give kyllingelårerne masser af ekstra varme, de sidste 5 minutter de er i ovnen. Har du varmluft, eller endnu bedre grill, så tænd for det. Efter 5 minutter for fuld gadaffi skulle lårerne være lækre, sprøde og klar til servering.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s