200 Kcal Blåbærkopkage med kokos

993992_10201712294868830_441325307_nJeg har været ude og købe kokosmel, og det skulle naturligvis prøves af. Jeg besluttede derfor at lave en variation over min blåbærkopkage med kokosmel i. Det gav kopkagen en super skøn skøn fluffy tekstur og lidt ekstra crunch. Og så kan det godt være at kagen ligner et blåt mærke på en tallerken – men den smager skønt, mætter godt og tager 2 sekunder at lave. Perfekt som morgenmad eller sund snack. Her er opskriften:

Ingredienser

  • 1/2 banan
  • 2 tsk kokosmel
  • 1 æg
  • 1/4 dl mælk
  • 25 g blåbær
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Stevia efter behag

Fremgangsmåde:

  1. Mos bananen og tilsæt kokosmel, æg, mælk, bagepulver og stevia og bland godt.
  2. Tilsæt dernæst blåbærerne, og vend dem forsigtigt i dejen, således at de ikke går i stykker
  3. Bag karen i en mikroovn i cirka 3 minutter ved høj varme.
  4. Nyd kagen mens den er varm

Søstertip: blåbærcreme på toppen

  • For at dække lidt over kagens tvivlsomme udseende, kan du lave en lækker topping. Mos et par blåbær, og bland dem med 2 spsk græsk youghurt og en smule vaniliepulver. Pynt herefter kagen med cremen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s