Lean green squash spaghetti

Skærmbillede 2013-08-01 kl. 12.38.39Ikke ligefrem den mest fotogene ret i verden men squashspaghetti med kylling og hvidløgssovs er et hit i mit køkken, og i aftenen ryger der endnu en omgang på tallerkenen, når bedste ven A kommer til middag. Er du vild med spaghetti, vil du helt sikkert elske denne grønne variant af en italiano klassisker. Opskriften er tyvstjålet fra bloggen healthyandhappy.dk, hvor du også kan finde mange andre lækre opskrifter.

Ingredienser til 2 pers.

  • 1-2 squash
  • 300 g kylling
  • 1 løg
  • 6 champignoner (kan udelades)
  • 150 g hvidløgsflødeost
  • vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær 300 g kyllingefillet i små tern
  2. Skær et løg og evt. 6 champignoner i tern, og steg det hele på en pande
  3. Når kyllingen er blevet brun tilsættes 150 g hvidløgsflødeost og evt. lidt vand
  4. Rør til saucen får en cremet konsistens og smag til med salt og peber.
  5. Lad saucen simre mens du klargør squashen til spaghetti. Brug en kartoffelskræller til at lave lange spaghettistrimler af hele squashen.
  6. Spaghettistrimlerne vendes i saucen og så er der serveret. 🙂

Skærmbillede 2013-08-01 kl. 19.03.05

Søstertip: Sådan slipper du af med hvidløgsånde

  • Selvom der er hvidløg i retten, kan du sagtens kysse andre mennesker, efter du har spist retten. For at slippe af med hvidløgsånde skal du bare tygge på lidt persille, så forsvinder det.

Advertisements

2 thoughts on “Lean green squash spaghetti

  1. Pingback: Mors farserede auberginer |

  2. Pingback: Så det på mandag. | Get Fit Inspiration.dk :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s